Viceværtsopgaver

Vinduespudsning

Som de eneste i Grønland tilbyder Arctic Cleaning Services RVT-vinduespudsning.
Den moderne metode med rent vands teknologi overflødiggør brugen af sæbe og kemikalier. Vandet renses simpelthen urenheder inden brug - og vinduerne efterlades helt rene. Der er ingen grund til at tørre efter - vinduerne tørrer fuldstændig rent op uden at efterlade striber, løbere eller pletter. Vandet er så rent og blødt, at så snart det kommer i berøring med snavs fra vinduet, angriber og "fortærer" vandet al snavs imens vandet føres nedad glasset. Systemet muliggør vinduesvask i op til 3. sals højde uden brug af lifte. Dine udgifter bliver hermed minimeret, da vi klarer mange vinduer på nedsat tid.

Med en løbende pudsningsaftale med Arctic Cleaning Services slipper I for at administrere vinduespoleringen.
Vi aftaler en poleringsfrekvens med faste intervaller, og med det udgangspunkt planlægger vi selv poleringen, så I ikke behøver bruge tid og ressourcer på  at overvåge vinduerne og bestille nye besøg.
Ved indvendig polering, ringer vi altid i god tid inden, så I kan rydde vindueskarme og lignende, inden vi kommer.

Trappevask

Bortkørsel af storskrald

Snerydning

Graffitiafrensning

Rensning af ventilationsanlæg

Arctic Cleaning Services afrenser alle typer rør, ventilation og skakter.
Vi tilbyder brug af flere forskellige afrensningsformer når ventilationskanalen eller skakten skal afrenses. Vi gennemgår altid opgaven inden opstart, for at afrensningen bliver udført med den korrekte afrensningsform og så skånsomt og optimalt som muligt.
Et snavset eller dårligt fungerende ventilationsanlæg kan give mennesker ubehagelige symptomer, herunder hovedpine, træthed, svimmelhed, muskelsmerter, slimhindeirritation i øjne, næse og svælg. Mikroorganismer, bakterier og støv i kanalerne giver risiko for udvikling af allergi og andre lidelser. Husstøvmiden har således gode vilkår, når rensning ikke udføres.
Vi udfører afrensning af alle typer kanaler bl.a. ved brug af følgende afrensningsmetoder:

Afrensning med kompressor
Afrensning med hedtvand
Kemisk afrensning

Når ventilationskanalen eller skakten er afrenset, udfærdiger vi en rapport med tilhørende billeder – både før og efter, således at dokumentation er helt i top.
Ingen opgave er for lille og ingen for stor vi er fleksible i forhold til små opgaver og har kapacitet  til at løse store og komplicerede afrensningsprojekter.